Överjärva

Idag var vi på överjäva det ligger någonstans utanför solna. Vi fick stå i duggregnet och vänta på Ninni som skulle eskorta oss till vårat omklädnigsrum. Vi fick käka på deras goda kafé och ta av vad vi ville. Det var riktigt Gött:D jag tog en Lax macka och en kladdkaka med grädde och en havreboll.
Kl. 3 gick vi luciatåg för hela överjärva julmarknaden jag vet inte hur det lät det kändes som om det bara var jag och min rad som sjöng. Och det roliga var att Philippa (Lucian) gick så fort så att alla blev andfådda av att gå snabbt och sjunga samtidigt. Sedan efter vårat framträde åkte Jag, Linn, Cissi, Johan och Angelica till kära stockholm stan! Cissi köpte en snygg midje kjol och en blus.

After that åkte vi hem till var och en eller iallafall Linn och johan. jag fick stå ch vänta i en timme men Angelica och Linn höll mig sällskap, tihi....Nu ska jag titta på en film mamma hyrde det är typ "Ett öga rött".

Puss och kjam

ett armband som vem som helst kan göra men jag orkar inte pyssla

Ett jätte sött armband från h&m, som stödjer childhood (förening) som hjälper barn i fattiga länder

image4

julstämning!

image3Idag har det varit fullt ös med pissväder, försov mig vaknade10 i sju och min buss åker från torget kvart över d.v.s jag måste gå hemifrån 5 över 7, buddhist prov, Balkommité möte, och att marie picasso vann Idol!
Annars har det varit ett bra flyt idag!  Vi fick våra lingonkransar och övade till Luciatågen vi ska gå även fast jag låter som en kratta jag sjunger, men men det var bara att bita ihop så att inte musikläraren dampar.Välkommen till min nya blogg!

image2
jaa då har man skaffat blogg, tänkte det vore ganska KUL!!!!!!!

RSS 2.0