Dear Småland.

Efter en lång natt i bilen kom vi äntligen fram igår till lilla Urshult i småland.
Jag sov jätte gott men var dock lite deppig efter ett telefonsamtal. men det har gått över. Varför ska man hoppas man hoppas på något som ändå inte kommer att ske. jag väcktes av lillasyrran vid 11 som undrade om jag ville åka in till tingsryd med henne och min Moster vilket jag gick med på. Slängde i mig frukost och drog på kläderna snabbt ,synd nog så sket jag i att tvätta håret. men det finns ingen här nere i småland precis som jag hade tänkt impa på. När vi kom till stan(tingsryd) så fanns det en stor "raggar bil" utställning as koolt var det. det fanns en ljus rosa och vit bil Cadillac som jag fick ett öga på. Skit snygg typ. 

 

After the trip to town. Kom jag hem med en tidining New edition of ELLE. Yeah!!
Morfar var där och mormor hade börjat förbereda hennes smörgåstårta. Sen blev det lunch och smörgåstårtan var jätte god. Och morfar böjd lite extra på godis, hahha ikväll. som sagt så proppas man för fullt med mat. updatering om vad det blir vad mat ikväll kommer. LOL. Nu har jag städat det mesta upp i köket och min madre, mormor och morfar har gått ut och plockat svamp. jag avstod. Svamp är inte min grej precis om man säger så.. fast jag hade inte bangat på en promenad men jag ville inte gå längst in i skogen och sen komma ut med maskar och småkryp om inte fästingar på hela kroppen, No thanks, I'd rather not.

Nu ska jag ringa Cissi en snabbis och sedan städa klart köket. Och sen ska jag ta en massa kort på min lillebror Anton som spelar en massa fotboll ute på åkern brevid huset. So long. for now.. Jag kanske ska dra ut på promenad anyeway. Peace out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0