Torsdag.

Oj vad veckan har gått snabbt kan inte redan förstå att det är friday imorgon! och så mycket ska göras...Bluääääp!
Idag har varit hur ska man säga det händelsefull! Min halsduk som gick försvunnen förra veckan men idag kom Max med den som hade hittat den TACK! halsdukar är min drog och jag blev über ledsen när den försvanna eftersom jag är en halsduk fantast!
Anyway. Tårar rann ner för kinden idag dock inte på mig och C and L blev vänner igen eller sams hur man ska säga det och det var världens underbarste väder så himlans läckert verkligen!
Och jag har fått se mitt utvecklings samtal och det gick faktiskt gasnksa bra, fick en massa beröm! höhö bara för att jag är bäst. (Min gamla vanliga egoistiska sida visar sig ännu en gång).


Det ända som är jobbigt just nu är att en viss person kan inte förstå att hon är vacker och ser bra ut. Utan döljer det med sin totala super dåliga självförtroende. Sluta slänga kommentarerna "ja du behöver ju äta, så smal som du är" Så att alla vet Jag ÄTER i stora mängder och det är jonbbigt att höra ifrån en av sina bästa vänner sådana kommentarer när de inte är sant.. Du är så vacker och har världens bästa personlighet, du är så snäll och mycket mer jag skulle åka till månen och tillbaks flera ggr om för din skull! men snälla lägg ner med skitsnacket! pallar verkligen inte!!



Love to Y'al
l

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0