Upp på språng med stora tag.

Hejsan svejsan alla söta Läsare!

Dag 2 här ute i småland funkar ganska fint faktiskt, En tidig morgon blev det dock. Jag , syster och Mormor gick ut och handlade lite där vi bland annat köpte min födelsedags present. (vilket ni får se när jag kommer hem)
Syster min köpte en parfym och mormor en kjol och en tröja. efter lite shopping koom morfar och lille bror min och Lunchade med oss på Byns egna fina lilla fik. Jag beställde en liten räkmacka, SUPERGOTT. Anton min bror körde gamla vanliga att charma åt sig största mackan och största efterrätten vilket han aldrig skulle orka. hahaha go bro!
Sen blev det stopp förbi smyckes äffären och jag köpte till en sak som ni får se en annan gång med. Jätte fint var det :P

Juste anton och morfar fiskade upp en massa ålar så till middag blev det ändrade planer till middag nämligen stekt ål med hemodlad potatis och spenat sås. allt var så super gott, älskar att äta allt här nere för att allt är så fräscht och destutom ekologiskt. Nu ska jag tagga vidare och fortsätta titta på fotbollen.

Love Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0