I'm back.

Efter att min älskade MAC segade med interneten har pappa äntligen fixat det. Thanks father! U are the bomb. Det är faktiskt så att han kom hem igår efter att ha varit ute på ett långt affärs möte på typ 4 veckor i Afrika. helt hemskt att vara utan min pappa så länge, men tiden har ju gått så fruktansvärt snabbt. Lite skönt att han inte var hemma eftersom han är så överbeskyddande varför måste päron var s¨å ständigt hela tiden 24/7. Iaf mina är det.
Suck jag fick otur när det gäller föräldrar tror jag, nejdå! I love very much and appreciate every minute they care about moi.

vad har hänt idag? Kort smmanfattning.. sovmorgon var så skönt att ha! Beslutsångest som alltid "VAD SKA JAG HA PÅ MIG" kris jag har. Jag var med på balmötet och försökte få tag på johan skolans såkallade "biträdande rektor" som bara kommer till skolan 1 dag i veckan för att han jobbar 80 % mer på en annan skola bara för att den betalar mycket mer cash. MUPP. iallafall vi kom fram till slutsatsen att det blir bal i skolan och vad vi ska ha för dekorationer. det lär bli jätte fint tror jag. continued.. Vi drog till ett buddha tempel på SO timmen templet var en villa i sågen, men fullt med buddhor, snubben där var rolig, haha sena var det tillbaks till skolan för att äta tacos! MUMS, sen var det lektion , därefter blev det prov i biologi. Gick åt skogen typ men jag får väl se efter jag har fått mina resultat.
Och juste Sophia (musikläraren) lackade idag, kanske lite kanske till min förtjänst. förlåt simon men hon är ganska överdriven lilla gumman hon. Can't forget. brandalarmet gick för första gången på 6 år på en av våra musik lektioner, Score. annars har ju alarmet gått av kanske 7 ggr denna termin.


Fy vad skönt det var att få komma hem idag, låg lite i solen och smaskade på torkad frukt. Så super grymt väder det är nu, iallafall på dalarö. men dalarö är ju bäst ju så..

love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0