Mjölk & Digestive kex..

image81

Det var länge sen jag kom ihåg hur gott det är med Digestive kex samt ett kallt glas mjölk, det var nog i england som jag alltid åt det.  Fy så gott!!!  Tittade igenom skafferiet som jag gör varje morgon i väntan på att det ska finnas något gott. mitt öga fastnade på den nyköpta paketet digestive kex. Så jag har mumsat på denna goda halv nyttiga mellanmålet idag.

för den som inte vet så hade våran skola (brandbergsskolan) Friidrottsdag igår, jag var verkligen peppad. Jag skrek, hejade, hoppade vilt. slutresultatet blev en skriande huvudvärk. Mn det gick bra i vilket fall som helst när det gällde kula, längdhopp, höjdhopp blev jag dock missnöjd, spjut och 100 m.
Men iaf.. Varje år har vi en friidrottsdag där alla klasser som går i högstadiet får tävla mot varandra (ungefär sammanlagt 15 klasser). Min enda rädlsa var att 9F skulle vinna. Eftersom jag och alla andra i min klass ser dom som vår enda konkurrent. Synd att säga men alla andra klasser tar det inte lika seriöst som vi. Vi vann staffetten och jag skrek som en galning, folk backade gansa mycket ifrån mig.. hahah I can't blame them. sen var det dags att få veta om vem som vann hela brandbergsmästerskapen. DET VAR VI SOM VANN, 9E. Vi bara skrek och skrek. Gaaaah! det kändes så bra, fick nästan glädje tårar, dels för att jag insåg att mitt liv som en i 9e var snart slut och att vi hade verkligen gjort så bra ifrån oss!! I am proud!


Kommentarer
Postat av: Sannah

Hej! Vill du ha en ny bloggdesign? Tycker du om designen i inlägget på min blogg? Skriv i så fall en kommentar så kanske just Du får den :)

2008-05-14 @ 12:15:12
URL: http://saanzil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0